Konference SPRÁVA BUDOV CZ 2019

Výtahy Server je mediálním partnerem 2. ročníku mezinárodní konference SPRÁVA BUDOV 2019, který se uskuteční v termínu 10.-11.10. 2019 v hotelu Akademie Naháč v Choceradech. Konference je určena pro vedení a pracovníky stavebních bytových družstev, profesionální správcovské společnosti všech typů bytových domů a nebytových prostor, pro správce nemovitostí, pro zástupce společenství vlastníků jednotek, pracovníků státní správy s agendou správy budov, stavebních řízení, majitele a pracovníky realitních kanceláří a pod.

 

 

Proč by jste měli na konferenci přijít?


Druhý ročník konferencie změnil sídlo z Brna do Chocerad, které nás přivítají v hotelu Akademie Naháč. Očekáváme přibližně 150 účastníků. Pokusili jsme se program upravit tak, aby svým obsahem upoutal co nejvíce účastníků . Na své si přijdou stavební bytová družstva, společenství bytových jednotek i správci a realitní kanceláře.


Čemu bude program konference věnován?


Mimo technických informací týkajících se obnovy bytových domů, bude věnována konference i životu a problémům správců bytových družstev. Správa bytových domů je dynamická a proměnlivá činnost, často bojující s legislativními změnami, vyhláškami v rozúčtování a pod. Právě těmto tématům se budeme věnovat ještě výrazněji, než dosud.


Nicméně nejdůležitější je výměna zkušeností mezi správci a vzájemné navázaní nových spolupráci s dodavateli.


Určitě neformální styky jsou základem každé nadstandardní spolupráce. I proto budeme rádi, pokud se konference zúčastní co největší počet účastníků. I loni se potvrdilo, že výměna kontaktů v neformálním prostředí přinesla pro obě strany největší užitek. O tom to je. Věříme, že neformální setkání a společenský večer s tombolou a ochutnávkou tokajských vín napomůže k obchodu a kvalitním službám dodavatelských firem pro správce z Čech i Moravy. Doufáme, že letošní konference přinese nárůst účastníků, odborníků a zájem všech zainteresovaných stran o správu budov jako takovou.

 


POZOR! využijte slevy:

 

∙ Přihlášky doručené do 31.8.2019 – sleva 20% / 760 Kč

∙ Přihlášky doručené do 31.9.2019 – sleva 10% / 855 Kč

 


Těšíme se na Vaši účast.

 

 

Více informací:

 

- Leták SPRÁVA BUDOV CZ 2019

- Program konference

- Přihlašovací formulář

 

- Web: voc.sk/sprava-budov-cz-2019/
- Mail: voc@voc.sk
- Tel.: +421 905 541 119

 
 

Sdílejte článek:

 

 

 

Váš názor na článek (vstup do sekce VĚŘEJNÉ FÓRUM)

 
 
 

Autor: Mgr. Eugen Kurimský, Ing. Simona Varechová, VÝTAHY SERVER