SPOLEČNOST TTC TELSYS SE ÚSPĚŠNĚ PŘEDSTAVILA NA VELETRHU INTERLIFT 2005

TTC TELSYS, a.s. se jako první samostatná česká výtahová firma ve dnech 18. - 21. 10. 2005 aktivně zúčastnila veletrhu Interlift 05 v německém Augsburgu. Na veletrhu představila TTC TELSYS řadu novinek v čele s novým mikroprocesorovým systémem řízení výtahů RVM E.

 

 

Jan Holý, ředitel TTC TELSYS, k právě skončenému veletrhu říká: "Interlift je nejvýznamnější akcí v oblasti výtahové techniky v Evropě. Jsem hrdý na to, že jsme byli první českou výtahovou firmou, která se na tomto veletrhu prezentovala vlastním stánkem. Výsledek naší účasti předčí mé očekávání. V průběhu 4 výstavních dnů jsme navázali 150 obchodních kontaktů s firmami ze 40 zemí z 5 kontinentů. Mezi téměř 400 vystavovateli z celého světa jsme se neztratili a ověřili jsme si, že naše produkty jsou konkurenceschopné i v mezinárodním měřítku. Navíc jsem přesvědčen, že účast na Interliftu pomohla upevnit naše postavení na českém a slovenském trhu."

 

 

TTC telsys

 
 
TTC TELSYS, a.s. vyrábí a dodává rozvaděče, inovační sady, mikroprocesorové systémy pro řízení výtahů a systémy nouzové komunikace pro výtahy. Řídící systémy jsou vhodné pro elektrické výtahy jednorychlostní i dvourychĺostní, pro elekrické výtahy využívající řízení s frekvenčním měničem i výtahy hydraulické. TTC TELSYS, a.s. má vlastní vývoj, takže je možné přizpůsobení výrobků dle požadavků zákazníků. Kromě výtahů dodává TTC TELSYS telekomunikační zařízení jak vlastní výroby, tak z produkce mateřské a sesterských společností a dalších třetích stran. TTC TELSYS je součástí holdingu TTC ( www.ttc.cz ).
 
Veletrh Interlift se koná jednou za dva roky, bližší informace lze nalézt na - www.interlift.de

 

 

Autor: Jan Holý, ředitel TTC TELSYS, a.s. | 2005